sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kaalista sipsiksi

Lehtikaalisipsien mediaseksikkyys on hilliintynyt viimevuotisesta, mutta herkkujen makuarvo ei.

Kaalispseiksi sopii erityisesti lehti- sekä mustakaali, jotka ovat sopivan ohuita rapeutuakseen hyvin uunissa tai kuivurissa. Jos omat sipsiohjeet on kadotettu tai ei enää muista, miten niitä tehtiinkään, niin tässä pientä vinkkiä.

Ota nippu lehtikaalia/mustakaalia ja irrota paksuimmat kohdat lehtiruodista.
Laita uunipellille leivinpaperi ja revi sopivan kokoisia paloja kaalista.
Ripottele kaalinlehtienpäälle päälle hiivahiutaleita ja chilijauhetta.
Paista uunin keskitasossa n.180C asteessa n. 15 minuuttia.
Ota sispit ulos uunista ja syö ne.

Voit myös pyöritellä revittyjä lehtikaalinpalasia parissa ruokalusikallisessa öljyä ennen kuin laitat ne uunipellille. Näin mausteet tarttuvat paremmin ja tulee esiin syvempiä makuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti